Pioneering for You

TERMENI ȘI CONDIȚII

 

 

Utilizarea acestui site semnifică acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile enumerate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, nu folositi acest site. Termenii și condițiile prezente pot fi modificate în orice moment.

 

 

COLECTAREA INFORMAȚIILOR

 

Prin intermediul acestui site și cu acordul dumneavoastră, vom colecta informații legate de: numele dumneavoastră, vârsta, sexul, imaginea, numărul de telefon, adresa de e-mail, profilul de social media sau ocupația.

 

În timpul utilizării acestui site este posibil să colectăm informații legate de interacțiunea dumneavoastră cu produsele și serviciile noastre cum sunt: cookie, sistemul informatic folosit, dacă ați activat sau inactivat accesul la anumite funcționalități ale site-ului.

 

  

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR

 

Informațiile colectate în timpul folosirii acestui site vor fi folosite pentru:

 

           - înscrierea în concursul campaniei

- a transmite informații necesare utilizării anumitor funcții ale site-ului

 

Puteți solicita în scris ștergerea profilului dumneavoastră de pe site, împreună cu toate informațiile furnizate, pe adresa de e-mail marketing@wilo.ro

 

 

SHARING

 

Când utilizați acest site vă dați acordul ca anumite informații să fie share-uite public.

  

 

PROTEJAREA INFORMAȚIILOR

 

Folosim diferite măsuri de securizare a informațiilor pe care le primim de la dumneavoastră, cum sunt instrumentele de autentificare și serverele securizate.

 

 

Pentru întrebări și nelămuriri, vă rugăm să ne contactați în scris, la adresa de e-mail marketing@wilo.ro